Testimoni Pengguna

 

“Maklumbalas saya mengenai produk Gambir Gold Spray memang terbaik dan membantu saya untuk tahan lebih lama dan mmg puas!!…” – Eddy- Kuantan

“Bro.. OK, proceed untuk projek kita seterusnya untuk pasarkan produk Gambir Gold Spray ni.. Tadi ada 5 org customer sy bagi respons yang mantop …” – Nain, Agent Dropship

“Bro ini botol yang ke-3 saya dah membeli produk Gambir Gold Spray ini dari bro. Sepanjang 2 bulan lebih ni, saya dan isteri memang bertarung kaw2 ooo” – Prof, Damansara

“Produk Gambir Gold Spray ini memang sangat berbeza dengan Ubat Tahan Lama yang lain yang pernah saya gunakan. Thanks Tuan sbb WhatsApp saya bagi produk paling terbaik p ini minggu lepas untuk saya test drive..” – Ejai, Machang, Kelantan

“Sy suka produk Gambir Gold Spray, sebab ianya mmg senang dipakai, tidak berminyak dan kesannya bertahan lama. Untuk pengetahuan tuan, sy mmg sukakan produk tahan lama yg dalam bentuk spray ini kerana ianya ringkas dan mudah digunakan. Lagi satu.. packingnya sangat menarik.. amat sesuai untuk buat hadiah kasi kat member kawin…” – Zam, KL

“Sy pulak nak kasi testimony, mmg terbaik dan mudah pakailaa. Cara sy guna, semasa sy ringan2 dengan suami. Sy ambil Gambir Gold Spray dan sy spray di kepala zakar suami dalam 2 ke 3 semburan kemudian ratakan dan biarkan dia kering. Lepak2 jap sambil sembang. Selepas 10 minit mcm tu, suami pegi basuh dan kemudian barulah kami memulakan “aksi” kami. Sy amat puashati dan benar-benar puas. sy boleh klimaks berkali-kali dan suami masih OK. Berpeluh-peluh sy sampai esok tk larat bgn pegi keje TERBAIK.” – Siti Diana, Machang,